Download Template Blogger

Koleksi terbaik dari 2021 templat blogger percuma responsif yang dikeluarkan baru-baru ini dari blog freebie yang bermanfaat. Walaupun begitu, templat blogger yang hebat itu anda akan melihat pilihan hebat dan susun atur responsif. Templat blogger reka bentuk yang baik sangat bergaya, dan pada masa yang sama sangat 100% responsif, berkualiti sempurna, reka bentuk premium yang sangat elegan. Tema Blogger sangat sesuai untuk fotografi atau blog berasaskan gambar atau web mudah alih. Sekiranya anda ingin membuat blog untuk mempamerkan karya anda, maka tema blogger seperti itu adalah contoh yang sempurna dari kelas dan kesempurnaan ini mengenai sumber seperti tema, contoh sorat dan banyak lagi.

1. Magazine Pro .


Magazine Pro adalah templat blogger majalah premium dan percuma, disesuaikan dengan keperluan dan harapan pelanggan anda. Tema ini menawarkan pelbagai kemungkinan untuk membantu anda membuat laman web Magazine Pro yang mengagumkan dan unik. Tema ini kelihatan hebat pada tablet dan peranti mudah alih kerana reka bentuk dan grafik retina yang responsif. Muncul dengan pelbagai jenis halaman, susun atur lebar dan grid, termasuk skema warna tanpa had, sebilangan besar fon, ikon, dan banyak lagi. Sekiranya anda mencari templat blogger majalah, ini adalah pilihan terbaik untuk anda.
Download/Info: https://od-checker.com/Z1cAc9Cq
Demo:
https://od-checker.com/ZqitKYL

2. Sera Blog.


Template Blogger Sora Seo 2 adalah tema blogspot minimum untuk blogging dan pencinta reka bentuk sederhana. Ia dikembangkan dengan teknik pengkodan SEO yang sangat baik untuk mencapai kelajuan halaman dan skor masa muat yang sempurna. Tema ini sangat mudah digunakan dan disesuaikan, ringan, dan mesra SEO. Ia 100% responsif pada desktop dan peranti mudah alih, menjadikannya mesra mesin carian.
Download/Info: https://od-checker.com/D3FgP
Demo:
https://od-checker.com/U6rC9Mva

3. Sylva.


Template Blogger Silva Sylva adalah tema yang kelihatan bersih dan futuristik dengan susun atur dan susun atur yang sangat dioptimumkan memuat dengan pantas. Tema blogger ini merangkumi elemen dan ciri intuitif berkualiti tinggi yang membolehkan anda membuat blog profesional dalam beberapa saat. Templat blog blogspot yang sangat baik ini direka untuk membuat blog yang minimum, elegan, bersih dan sederhana, anda boleh membuat blog untuk topik seperti fotografi, blog makanan, ulasan, resipi, blog harian, OOTD, blog peribadi, kedai dalam talian, pakaian, dll. Tema Blogger mempunyai header wira yang dibuat dengan indah dengan susun atur tajuk 3 lajur dan slaid build tunggal. Lihat templat Blogger Sylva.
Download/Info : https://od-checker.com/FwCWs1f
Demo:
https://od-checker.com/SfLmpW

4. Director.


Direktur Pengarah Blogger Template adalah tema blogspot perniagaan yang ringkas dan elegan dengan semua ciri terkini dan terkini. Sesuai untuk syarikat, perniagaan kecil, freelancer, atau jika anda mempunyai produk yang ingin anda persembahkan. Sentiasa perbarui klien anda di laman Blog yang kelihatan moden dan segar.
Download/Info: https://od-checker.com/IWMHh
Demo:
https://od-checker.com/jHmNc

5.Grace.


Templat Blogger Greetings Grace adalah tema blog blogger yang bersih dan elegan dengan ciri bawaan yang luar biasa. Anda boleh membuat laman web yang kelihatan profesional dalam beberapa saat dengan tema blogger rahsia percuma dan minimum. Tema blog yang indah ini merangkumi ciri-ciri luar biasa seperti beberapa menu lungsur turun, slaid terbaru / shuffle / tag widget catatan popular tersuai, widget catatan terkini, widget catatan rawak, widget spesifikasi tag pos terbaru, perkongsian WhatsApp, kotak komen baru, iklan tambahan dan banyak lagi. Anda boleh melihat ciri lain menggunakan tema ini secara percuma, mencubanya dan kemudian membeli salinan berlesen anda jika anda suka. Lihat Templat Grace Blogger.
Download/Info: https://od-checker.com/u4r11
Demo:
https://od-checker.com/4ph1

6. Nubia .


Template Nubia Blogger adalah tema yang bersih dan elegan untuk Blogspot Blog, Majalah, Jurnal, Majalah Viral atau apa-apa jenis laman web blog. Dibina dengan teknologi generasi terkini. Susun atur responsif menyokong tema, kelihatan hebat di semua peranti dan juga mempunyai kelajuan pemuatan halaman terpantas. Tema ini direka khas untuk mereka yang ingin memulakan blog mereka dengan penampilan yang unik dan elegan.
Download/Info: https://od-checker.com/jG271
Demo:
https://od-checker.com/aKGA

7. Aeon .


Template Blogger Aeon adalah tema blog blogger yang sangat bergaya dan unik dengan widget dan ciri mesra pengguna. Tema Blogspot percuma yang menakjubkan ini sangat disesuaikan dan berguna untuk blog peribadi. Templat Blogspot responsif ini responsif sepenuhnya dan memuat dengan cepat, lebarnya disesuaikan dengan saiz skrin dan jenis peranti pengguna. Tema ini mempunyai reka bentuk yang sangat profesional dan mempunyai reka bentuk blog peribadi yang hebat. Tema blogger ini digilap dengan sempurna dengan reka bentuk yang cantik dan seimbang, yang dapat menjadikannya templat Blogger yang ideal untuk hampir semua jenis blog.
Download/Info: https://od-checker.com/PsITp5sj
Demo:
https://od-checker.com/QOQ83aaw

8. Download Hub.


Download Hub Blogger adalah tema Blogger yang responsif sepenuhnya yang direka untuk laman muat turun filem dan video. Antaramuka yang pelbagai, moden dan profesional dengan kodnya sendiri akan menjadikan laman web filem anda kuat, menarik dan mudah digunakan. Download Hub adalah tema hiburan moden yang sesuai untuk filem, televisyen, syarikat filem dan laman web agensi.
Download/info: https://od-checker.com/ddWGUEP
Demo:
https://od-checker.com/I52Y67n

Ya… Segitu Dulu Ya Guys:)

Kalau Kalian Gak Mengerti Dengan Bahasa Nya, Bisa Kalian Translate Ke Google Ya :v

Byby :v

Exit mobile version